torsdag 19. september 2013

Ny digital panelovn i vogna

Panelovnen som jeg kjøpte i vinter, viste seg å ha en ikke ubetydelig svakhet: Den kunne ikke innstilles manuelt på gradene! Hvilket resulterte i at om natten ble det for varmt, og på dagtid ble det for kaldt. Eller omvendt...

Anyway, hele poenget med å ha en liten panelovn i stedet for en dyrere og ikke minst langt mer plasskrevende varmepumpe, var at man enkelt skulle kunne innstille temperaturen. Og like enkelt senke den om natten når man sover.

Den gamle ovnen ble derfor returnert, pengene tilbakebetalt, og i sommer har det absolutt ikke vært nødvendig med tilleggsoppvarming... Nå er datoen kommet langt ut i september, og det er igjen behov for litt ekstra varme. Ikke minst for å holde vogna tørr og behagelig i inneklimaet.

Jeg har derfor etter mye kikking bestilt en Wilfa Lun/Miljø 750 watt hos Komplett.
Den har elektronisk termostat, og temperaturen kan enkelt senkes på natten.
Ovnstypen jeg velger må heller ikke være for bred, da veggen den skal stå på er i underkant av 80 cm. I tillegg syns jeg firkantede ovner er penest i denne sammenhengen.
En annen fordel er at overflaten ikke blir så varm, og at den sender varmen 90 grader ut i rommet, i stedet for oppover veggen bak.

Prisen hos komplett (uten frakt) var kr 499,- og hos Wilfa selv kr 999,-.

Her er produsentes egne fakta:
Wilfa panelovner kommer i nytt lekkert design som gir et slankt uttrykk. Ovnen er enkel å holde ren, og har frontmonterte luftspalter som transporterer varmen ut i rommet og ikke opp langs veggen, noe som også gjør at man ikke brenner støv. Den har elektronisk termostat med program for nattsenkning, dagprogram og frostsikring samt digitalt display for enkel avlesning av temperatur. Alle Wilfa-ovnene er Nemko-godkjente. 

750 Watt 
LED display 
Lav og jevn overflatetemperatur 
Pulverlakkert overflate hindrer misfarging over tid 
Spar strøm og miljøet med dag- og nattsenkning 
Utluftning i front 
Enkel montering, enkel rengjøring 
Elektronisk termostat 
Barnesikring 
Timer 
Frostsikring 
H: 44 B: 47 D: 7,8

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar