fredag 23. november 2012

Ting tar tid - arg!

I dag har Eigil og jeg arbeidet på vognen i over 7 timer, og det eneste synlige resultatet ble 4 stk. 2"x4" som skal være rammen til bakveggen.

Problemet i dag var at ting er skrevt, og tak, vegger og gulv ble avrettet enda en gang, uten det helt store hellet. Til sist bygde vi opp alle jernvangene under, og bestemte oss for at vi lager veggen i vater, og tilpasser til taket, som nå hviler på sideveggene.

I tillegg skulle vi pusse og male stålet i rammen bakerst, der bunnplaten skal ligge, og den nye veggen bak skal reises. Kl 1615 var det såpass mørkt at det ble umulig å gjøre noe mer. Veggen ble dermed ikke tett i dag heller, og ikke engang vindpapp og de tverrliggende bjelkene i veggen ble montert.

Sånt syns jeg er innmari irriterende, når det i utgangspunktet ser ut som om det ikke er den store jobben før man går i gang...

Festene til stabilisatorene helt bak ble ikke malt med vilje, for å unngå at vi hele tiden kom borti dem og fikk maling på oss. Disse blir ikke skjult, og kan dermed males senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar