torsdag 28. mars 2013

Skapstabben utbedret ;-)

Veggskapet som skal stå innerst på arbeidsbordet - og altså ikke henge på veggen - så litt merkelig ut når bunnplaten ble synlig. Skapsdøren skal nemlig bare skjule de to øverste hyllene.

Rommet under skal være til småting som hullemaskin, brosjyrer jeg skal lese, og andre små ikke-arbeidsrelaterte ting som kan være litt gjemt, men allikevel lett tilgjengelige. Det gjør også at når man kommer inn døren, ser man ikke dette pjuset, men til gjengjeld en - forhåpentligvis - ryddig bordplate.

Da bunnen i skapet ble fjernet, løsnet ikke spikrene som holder platen på baksiden selv om jeg banket iherdig, ved hjelp av et trestykke. Det gjorde at bunnen av platen ble temmelig stygg (se selv på bildet). I dag fikk jeg skjært til en bit gulvlist som ble banket på plass vha lange dykkerter. Lister og akryl er virkelig fine saker...

Bak det runde hullet i skapsveggen er det en stikkontakt.
Det ville være ergelig å lukke tilgangen til denne for alltid, derfor borret vi et hull, så man KAN stikke inn et støpsel hvis ønskelig.
I glipen mellom skapet og veggen skal det monteres et dekkstykke med magneter. Dermed er det mulig å legge et strømbrett inne i den 5 cm brede åpningen, som lett kan nås ved å ta ut dekkstykket ved behov for ekstra provisorisk strøm :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar